DutchDockLands

De kennel

DutchDockLands is gestart in 2015 en als kennelnaam officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer en FCI. Wij werken volgens de fokkers voorschriften en richtlijnen van de Raad van Beheer en de Nederlandse Border Terriër Club.

De kennel is opgericht door Peter Kilsdonk en Carel Mastenbroek, beiden al meer dan 25 jaar Borderliefhebber.

DutchDockLands is ook onze woonomgeving en staat voor de voormalige zeehaven van Amsterdam, het tegenwoordige Oostelijk Havengebied. Waar vroeger de zeeschepen laden en losten wordt tegenwoordig gewoond. De unieke sfeer van water, kades en pakhuizen is gebleven, zo ook de nabijheid van het IJsselmeer en het landelijk gebied.

Het Oostelijk Havengebied is uitgegroeid tot een buurt met prachtige vergezichten over het water en er is bijzondere architectuur te vinden. Het stoer ogende gebied ademt de historie van weleer. Het maakt het tot een prachtig wandelgebied, ook voor de hond.  Lekker langs het IJ of over het Java-eiland. Om eens lekker uit te rennen gaat Emma naar het Diemerbos, het Flevopark of het Twiske. Buiten het zomerseizoen is het strand of duingebied natuurlijk ook favoriet. En voor bos of heide gaan we richting Laren of Hilversum.